MOJO

29 Ocak 2012 Pazar

28 Ocak 2012-2 Kuzinemiz, iyi ki var :))

Burası, balık yemek için ideal bi yer oldu aslında :)

Ucuz, pratik, lezzetli ve besleyici, daha ne olsun!

Balıkçıda temizlettiğiniz balığı, sadece sudan geçirip içini karabiberleyip dışını derince yarıp tereyağlayınca tamam!!!

Bizim kuzinede yarım saatte pişti


Yanına da rakı ve yine kuzinede yaptığımız patatesler  ile muhteşem :)

Balık servisinde Cem 1 numara :)



 Bu arada sebze delisi olarak, benim için kuzine paha biçilemez bişey!
Küçücük bi alüminyum folyo parçası üzerine attığınız (biber vardı, biber yaptım) her sebze çok leziz olarak size geri geliyor!


Üzerine şekerleme...
Acayip güzel...


28 Ocak 2012 Teller söküldü sıra TESVİYE'de...

Karlar eridi, çıktık yola...



Telleri söküldü, tesviye işine başlıyoruz

Hem soğuktan hem de zımparanın çıkardığı tozlardan korunmak için Cem bugün balaklava ile çalışıyor...
Daha çok zırhını çıkarmış şövalyeye benziyor ama :)
...




Tesviye. sonraki katların düzgün olması açısından titizlikle uğraşılması gereken bir aşama

 

 


Bu kadar tamam, şimdi de zımpara sonrası rende ile "hassas bir düzeltme" yapalım...




Bu arada omuz genişletmek isteyenler bol bol rende çalışsın :))



Şimdi sıra diğer tarafta


Aynı işlemler sancak tarafı için de yapılıyor



 













Az kaldı...









Üst taraf da bitince tamam

Hassasiyet için rende...

 





Oldu bu, tamamdır. Şimdi zehirli boyasını sürebiliriz




Bu kat da tamam olduğuna göre zehirlisini sürerek bitiriyoruz

 

Şimdi iskele tarafına...



İskele tarafı da tamam...
Ön kısım 3. kat ve arka kısım 2. kat işlemlerine başlayabileceğiz artık...
(3x4mm=12mm=2x6mm)

Yemekleri bi sonraki iletide bulabilirsiniz...